Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki állatorvosi rendelők képes leírás - Állatorvos.tlap.hu
részletek »

Vidéki állatorvosi rendelők - Állatorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatorvos.tlap.hu » Vidéki állatorvosi rendelők
Keresés
Találatok száma - 50 db
Állatorvos Csömörben

Állatorvos Csömörben

Állatorvoci rendelő Csömörben. Bár a rendelő legtöbb betege csömöri, sokan keresik fel a rendelőt Budapest XVI. kerületéből (Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Sashalom, Rákosszentmihály) és a környező településekről (Kistarcsa, Kerepes, Gödöllő, Szada, Veresegyháza). Az állatorvosi rendelőben kutya, macska kedvencek mellett nyulak, kisrágcsálók, teknősök, madarak állatorvosi ellátását is biztosítják.

Állatorvos Lajosmizse

Állatorvos Lajosmizse

Állatorvosi Rendelő Lajosmizse Ajánljuk szolgáltatásainkat amennnyiben lajosmizsei állatorvost keres. Reméljük, hogy mindenki számára hasznos információval szolgálhatunk. Állatorvosi rendelőnket Lajosmizsén 2005 agusztusa óta a Kossuth Lajos utca 97. szám alatt találja. Itt végezzük kisállatok ambuláns és sebészi ellátását. Rendelőnkben lehetőség van kutyák szaporodásbiológiai vizsgálatára, progeszteron teszt elvégzésére, mesterséges megtermékenyítésre. Szuka kutyák császármetszésére, ivartalanítására,kan kutyák herélésére.

Állatorvos, kisállat állatorvosi rendelő

Állatorvos, kisállat állatorvosi rendelő

Állatorvosi rendelő Balatonlellén a Rákóczi utca 132 szám alatt található, ahol barátságos környezetben várja a gazdikat és kedvenceiket. Védőoltásokra a kisállatoknak is szükségük van, hogy segítsünk megerősíteni immunrendszerüket a betegségekkel szemben. A kölyköknél az ismétlő oltások többszöri beadása saját ellenanyag termelését indítja be szervezetükben, így a későbbiekben a nagyon veszélyes fertőzésekkel szemben is ellenálló lesz szervezetük

allatorvosokpecs.hu

allatorvosokpecs.hu

Lassan 2 évtizedes múltra visszatekintő rendelőnkben az állatok precíz, körültekintő ellátása során mindig igen lényeges szerep jutott a gazdikkal való kapcsolattartásnak. Tőlük tudjuk meg, mik kedvencük szokásai, ezek hogyan változtak, milyen tüneteket produkál az állat odahaza, illetve milyen változások történtek állatuk környezetében, életterében. Ezek nélkül az információk nélkül munkánk szinte elképzelhetetlen lenne. Nekünk ugyanakkor lényeges feladatunk, hogy a gazdikat részletesen és pontosan tájékoztassuk, akár beteg, akár egészséges állatról van szó.

Balatonfüred

Balatonfüred

állatorvos, balatonfüred, kutya, macska, állat, gyógyítás, oltás, kisállat

Berettyóújfalu Pethouse Állatorvosi Rendelő

Berettyóújfalu Pethouse Állatorvosi Rendelő

Új állatorvosi rendelő nyílt Berettyóújfaluban, a Kossuth utca 68. sz. alatt. A rendelő neve: Pethouse Állatorvosi Rendelő. Rendel: dr. Rusland-Hudák Viktória Rendelési idő: H-P: 9-11 és 15-18, Szombat: 9-11. A köztes időszakokban műtétek és kiszállás. Információk a honlapon!

Budakalász

Budakalász

Zöldövezet

Budaörsi

Budaörsi

Budaörsi Kisállatklinika

Hirdetés
Debrecen

Debrecen

NetVet Kft. Állatorvosi Rendelője - Debrecen

Dombóvár

Dombóvár

Dombóvári Kisállat Klinika

Dr. Fux Attila állatorvos-Budaörs

Dr. Fux Attila állatorvos-Budaörs

Állatorvosi Rendelő,Állatpatika,Álleteledel és Felszerelés Szaküzlet egy helyen! Teljeskörű állatorvos szolgáltatások( kezelések, műtétek, védőoltások, mikrochip, állatútlevél, röntgen, ultrahang, onkológia, bőrgyógyászati, dietetikai, sebészeti szakrendelések), állatpatikában receptköteles, és recept nélküli gyógyszerek, féreghajtók( Drontal Plus, Pratel, Cestal Plus, Milbemax), kullancs és bolha ellenes szerek( Frontline, Kiltix, Advocate, Practic,Advantix, Scalibor), samponok kaphatóak. Állateledel részben gyógytápok( Royal Canin, Hills, Trovet) és normáltápok( Royal Canin, Hills, Acana, Orijen, Flatazor, Trovet) széles választékban kaphatók!

Dr. Fux Attila állatorvos-Telki

Dr. Fux Attila állatorvos-Telki

Telkin és Budajenőn ingyenes kiszállással vállalom kutyák,macskák védőoltását, kezelését.Rendelői háttér( műtétek, röntgen, ultrahang,egyéb) Biatorbágyon a Viadukt Állatgyógyászati Centrumban: Állatorvosi Rendelő,Állatpatika,Álleteledel és Felszerelés Szaküzlet egy helyen! Teljeskörű állatorvos szolgáltatások( kezelések, műtétek, védőoltások, mikrochip, állatútlevél, röntgen, ultrahang, onkológia, bőrgyógyászati, dietetikai, sebészeti szakrendelések), állatpatikában receptköteles, és recept nélküli gyógyszerek, féreghajtók( Drontal Plus, Pratel, Cestal Plus, Milbemax), kullancs és bolha ellenes szerek( Frontline, Kiltix, Advocate, Practic,Advantix, Scalibor), samponok kaphatóak. Állateledel részben gyógytápok( Royal Canin, Hills, Trovet) és normáltápok( Royal Canin, Hills, Acana, Orijen, Flatazor, Trovet) széles választékban kaphatók!

Dr. Mérő állatorvosi rendelő és állatorvosi ellátás háznál

Dr. Mérő állatorvosi rendelő és állatorvosi ellátás háznál

Állatorvosi rendelő, állatorvosi ellátás háznál és állatorvosi ügyelet kutyák, macskák, lovak, juhok, kecskék, szarvasmarhák, sertések és kisemlősök számára Tata, Tatabánya, Oroszlány és Komárom vonzáskörzetében. Kis és nagy állatokat egyaránt ellátunk. Állandó, 0-24 órás elérhetőség. Szükség szerint hétvégén, ünnepnapon, éjszaka vagy munkaszüneti napon is rendelkezésre állunk. Az ügyeleti ellátás igénybe vehető mind a rendelőben, mind pedig háznál ? amennyiben az adott eset és a körülmények lehetővé teszik a háznál történő kezelést.

Dr. Nemes László

Dr. Nemes László

Dr. Nemes László vagyok, 1987-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen Budapesten. Szakmai gyakorlatomat nagyállat és kisállatpraxis területén több állatkórházban szereztem. 1997- ben költöztünk Pusztaszabolcsra, azóta dolgozom magánállatorvosként a településen és annak környékén. Tevékenységem kiterjed az állatgyógyászat teljes skálájára, mind haszonállatok mind pedig hobbiállatok gyógyításával foglalkozom. Tevékenységemet körzetünk jelenleg egyetlen, hivatalos állatorvosi rendelőjében végzem a Szabolcsi Állatgyógyászati Centrumban.

Dr. Szakács Endre - Állatorvos

Dr. Szakács Endre - Állatorvos

Munkánk során minőségi oltóanyagokkal és gyógyszerekkel a szakma szabályainak megfelelő protokollokkal dolgozunk, hogy a lehetséges kockázatokat és mellékhatásokat a legkisebbre csökkentsük. Amennyiben kedvencének olyan beavatkozás- ra van szüksége, amit itt helyben mi nem tudunk megoldani, akkor kiváló felszereltséggel és az adott szakterületen szakképzettséggel rendelkező kollégához irányítjuk betegeinket. A laboratóriumi vizsgálatokat csak akkreditált laboratóriumokban végeztetjük. Rendelőnkben a betegségek lehetséges megelőzésére nagy hangsúlyt helyezünk.

Dr. Vona Viktor

Dr. Vona Viktor

Dr. Vona Viktor szeretettel várja azon gazdákat és állattenyésztőket akik magrasszíntű ellátásban szeretnék részesíteni kedvencüket, tenyészállományukat. A kisállat ellátás mellett a haszonállatok teljes körű orvosi ellátását is vállalja. A rendelőben sebészet is működik. Műtétek időpontja telefonos egyeztetés után. A rendelő részét képezi a 'Patkó állatpatika' is.

Tuti menü