Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Orvosi gépek / Gyógyszerek képes leírás - Állatorvos.tlap.hu
részletek »

Orvosi gépek / Gyógyszerek - Állatorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatorvos.tlap.hu » Orvosi gépek / Gyógyszerek
Keresés
Találatok száma - 20 db
3MED Kft

3MED Kft

3MED Kft. | Webshop

Állatorvosi refraktométer

Állatorvosi refraktométer

Webáruházunkban nagy pontosságú, professzionális digitális és kézi refraktométereket talál. Nálunk biztosan megtalálja az Ön feladatához legmegfelelőbbet, hiszen a precíz ipari mérőműszereink mellett kínálunk egyszerűbb, otthoni használatra alkalmas kézi hordozható refraktométerek is. Az egyszerű kézi refraktométerrel már nagyon sok mérési feladat megoldható: cukortartalom meghatározása szőlőben, mustban, cefrében, gyümölcsökben, mézben, valamint víztisztaság ellenőrzése akváriumban, sótartalom mérése, állati és növényi zsírok és olajok törésmutatójának (%BRIX) meghatározása.

AniVet

AniVet

AniVet gyószerek

Belgavet táplálék kiegészítők

Belgavet táplálék kiegészítők

belgavet táplálék kiegészítők

Breukhoven Mikroszkóp

Breukhoven Mikroszkóp

teaching, aid, kelet, tanert

Caniprem

Caniprem

Caniprem Kutyák számára készült vitamin és ásványi anyag kiegészítő szőrkondícionáló és izületvédő összetevőkkel

DOGtor RX

DOGtor RX

DOGtor RX - Home

Dorwest Herbs

Dorwest Herbs

Dorwest Herbs gyógynövények

Hirdetés
Eko-Pharma KFT

Eko-Pharma KFT

EKO-PHARMA KFT a természetes és korszerű megoldásokat igénylőknek

HeMa

HeMa

Hema Magyarország

LD-Agro állatmérleg

LD-Agro állatmérleg

Állata komfort érzete Önnek is fontos? Szeretné pontosan tudni, hogy jószága mennyit nyom? A sertés, kisállat mérleg pontosan és precízen szolgáltatja Önnek ezt az adatot és a pontos mérés többé nem akadály! A tervezőknek nagyon fontos volt, hogy az állatmérleg kialakítása nem csak pontos adatot adjon, de a jószág számára is megtartsa mindeközben a biztonságérzetet. Így amennyiben ön jószágát szeretné lemérni az állatmérleghez biztosított 90 cm magas kaloda valamint egy istálló gumi, mely fő feladata, hogy csúszásgátlóként szolgáljon az állat számára. Mivel a sertés mérleg alacsony platóval rendelkezik ezért rámpa sem szükséges hozzá, hiszen az állat így is biztonságosan képes megközelíteni. Fontos megjegyeznünk azt, hogy az állatmérleg festett acél mérőfelülettel rendelkezik, ami a kopástól és rozsdásodástól is védi a sertés mérleget.

Medicius Kft.

Medicius Kft.

Közép-európai Állatorvosi Központ.

Pharmafauna Állatgyógyászat

Pharmafauna Állatgyógyászat

PHARMAFAUNA Állatgyógyászati Részvénytársaság

Rhone Vet Kft

Rhone Vet Kft

A Rhon Vet Kft főtevékenysége a Frontline, Merial, Synbiotics termékek forgalmazasa. Vakcinák, gyógyszerek, diagnosztikumok sertés, szarvasmarha, baromfi, társállat (kutya, macska, ló) gyógyászathoz.

Spector-Med Kft.

Spector-Med Kft.

Vállalkozásunk 1996-ban alakult közbeszerzési eljárások lebonyolítására. 1997-óta foglalkozunk orvosi műszerek javításával, 2002-től orvosi műszer kereskedelemmel is. Mindkét területen alapelvünk a gyors és tisztességes munkavégzés reális áron.

Ultrahang készülék

Ultrahang készülék

Medison (SonoAce) 2D, 3D, 4D ultrahang készülékek. Biztos pont az ultrahang-diagnosztikában. Szőrtelenítő, cellulit kezelő, ránctalanító, zsírbontó, narancsbőr kezelő készülékek.

Tuti menü