Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb Szolgáltatás képes leírás - Állatorvos.tlap.hu
részletek »

Egyéb Szolgáltatás - Állatorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatorvos.tlap.hu » Egyéb Szolgáltatás
Keresés
Találatok száma - 19 db
Állathamvasztás

Állathamvasztás

Azon gazdiknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik elvesztették kisállatukat és humánus megoldással szeretnének végső búcsút venni a szinte családtaggá vált kis kedvenctől. Sajnos minden gazdi életében eljön a nap, amikor az orvosok sem tudnak mit tenni kedvencünk életéért és búcsúzni kell. Amikor nem marad más, csak a mérhetetlen fájdalom és a kisállat élettelen teste. Azért vagyunk mi, hogy ebben a nehéz helyzetben segítséget nyújthassunk kisállat hamvaszó szolgáltatásunkkal. Lehetőséget adunk arra, hogy a sok örömöt, mosolyt adó kis kedvencet méltóképpen búcsúztathassák. Kisállata így örökre Önnel maradhat, de ne csak a szívében és emlékeiben, hanem ott ahol Ön mellett élt, a szeretetben.

ÁllatiShop - Állateledel Webáruház

ÁllatiShop - Állateledel Webáruház

Az allatishop.hu, egy újonnan nyílt webáruház az állattartók részére, ahol mindent megtalálhat amire kutyájának szüksége lehet. Az oldal nem titkolt céljai közé tartozik továbbá, hogy egybegyűjtse a kutyás társadalmat és közösséget szervezzen belőlük, ahol megoszthatják egymással ötleteiket, gondjaikat.

Állatmérleg

Állatmérleg

állatmérleg, hídmérleg, ipari mérleg, digitális mérleg, árszorzós mérleg, asztali mérleg,raktári mérleg, lap mérleg, húshorgas mérleg, labor és ékszer mérleg, darabszámláló mérleg – Wagner Kft.

állatorvosos játékok

állatorvosos játékok

Van olyan aki ne szeretné az állatokat? Ha Te is állatorvos szeretnél lenni, vagy csak egészen egyszerűen szeretsz velük játszani, nálunk ezt is megteheted. Az 1játékbolt online áruház honlapján számtalan kutyás, cicás, és állatorvosos játék vár Rád. Műtsd meg a kutyust, vagy kötözd be a kiscica lábát.

DogLove Shop

DogLove Shop

DOG LOVE - egy élethosszig tartó szeretet. Hiszen az ember és a kutyája közötti kapcsolat mély, ösztönös, ami olyan pillantásokból, gesztusokból áll, amik nem igényelnek szavakat. Az ember vágya, hogy minél többet megadjon kedvencének, akit  saját családja részének tekint. A legutóbbi években mindazonáltal erősebb lett az igény kedvenceink szükségletei iránt. Ebben szeretnénk segítségükre lenni minőségi és márkás kutyafelszereléseinkkel. Termékeink: kutyaruhák, nyakörvek, hámok, pórázok, ékszerek, biléták, tálak, játékok, fekhelyek, takarók, higiéniai termékek, kutyahordozók és egyéb kiegészítők. Márkaválaszték: Bone Diggers, Charming Pet, Chrome Bones, DogThings, Ed Hardy, For Pets Only, Louisdog, Pet London, Pinkaholic Ny, Playboy, United Pets, Theo. Üzlet: 1036 Budapest, Bécsi út 67. nyitva tartás: H-P. 10:00 - 18:00. Tel.: 06 20 399-9841

FOXI Állatorvosi szoftver

FOXI Állatorvosi szoftver

Teljes körű tulajdonos-, állatnyilvántartás az oltások, védőoltások, kórelőzmények, tünetek, gyógykezelések, gyógyszerek nyilvántartásával. Hatóságilag előírt jelentések készíthetők, illetve a rendelőben folyó kezelések visszakereshetők. "Kisállat egészségügyi könyv" sorszám egyszerű rögzítése, gyors visszakereső funkcióval! Újdonság! Kép és file csatolás kezelésekhez. Gyors, egyszerű kezelhetőség. Folyamatos a fejlesztés a felhasználó állatorvosok visszajelzései, igényei szerint. Első állatorvosi szoftverünket 1991-ben telepítettük egy budapesti magán állatorvosi rendelőkben. Az első rendszer még Dos-os volt, 2001-től érhető el a Windows-os változat. Foxi állatorvosi rendszerünket ajánljuk - hatósági állatorvosoknak - magán állatorvosoknak - kisállatrendelőknek - állatkórházaknak Egyidejűleg több felhasználó is használhatja, ideális 2-3 kezelővel rendelkező rendelőknek.

Kisállat biztosítás fajtatiszta és keverék macskára, kutyára

Kisállat biztosítás fajtatiszta és keverék macskára, kutyára

Kisállat biztosítást keres? Nálunk jó helyen jár! Kutya-macska kisállat biztosítás fajtatiszta és keverék kedvencekre is! Kedvence ugyanúgy megbetegedhet, vagy történhet vele baleset, mint Önnel, ezért fontos, hogy ne érjék váratlanul a különböző események. Gondoljon kutyája, macskája jövőjére, hogy ne az anyagi körülményeken múljon kedvence felépülése! Kisállat biztosításunk nemcsak az orvosi költségeke téríti meg, hanem a kedvence okozta vagyoni károkat is. Nincs fajtakizárás, így az AEGON-nál már valamennyi fajtára megkötheti a kisállat biztosítást!

Kisállat Hamvasztás

Kisállat Hamvasztás

Tisztelt Szerkesztő! Szeretném ajánlani weboldalamat az állat kategoriához. Szolgáltatásunkal szeretnénk segíteni azoknak az embereknek akik elvesztették szeretett kedvencüket és szeretnének tisztességesen elbúcsuzni tőlük. Remélem weboldalunk elnyeri a tetszésüket. Előre is köszönöm! Üdvözlettel: Nagy Árpád

Hirdetés
Kisállatfelszerelés  Budapest

Kisállatfelszerelés Budapest

Kisállatfelszerelés Budapest

Kisállatpanzió

Kisállatpanzió

Kisállatpanzió - Ha Ön kisállatpanziót (pl. kutyapanzió vagy macskapanzió) vezet, ha állateledel vagy felszerelés kereskedő, ha kutya -, macska -, díszmadár -, díszhal -, hüllő - vagy rágcsálótenyésztő, ha kutyakiképző, ha állatorvos, ha állatpatika, kisállatkozmetika vagy állatmenhely vezetője vagy ha egy ilyen jellegű megbízható vállalkozást, partnert vagy szervezetet keres, akkor jó helyre érkezett! - LetterHunter Megoldások

Kutya Bőr betegseg

Kutya Bőr betegseg

kutyaborbetegseg - Az Újpest-vet Állatorvosi Rendelő Bőrgyógyászati H

Kutya, macska biztosítás az AEGONdirekt-től

Kutya, macska biztosítás az AEGONdirekt-től

Kössön nálunk kisállat-biztosítást már 990 Ft-tól! Az AEGONdirektnél online, kényelmesen és egyszerűen kötheti meg macska és kutya biztosítását. Házi kedvencét ugyanúgy érheti baleset, elkaphat betegséget, mint Ön, ám kutyájának, macskájának kezelése szintén pénzbe kerül. Kutya és macska biztosításainkkal most megfelelően gondoskodhat kedvencéről a kritikus helyzetekben! Keresse fel oldalunkat, ahol bővebb információt olvashat kutyákra és macskákra köthető baleset és betegség biztosításról.

Kutyasétáltatás

Kutyasétáltatás

Kutyasétáltatás. Kutyaséta

Munkavédelmi eszközök

Munkavédelmi eszközök

Cassia Kft. - Munkavédelmi eszközök

Tuti menü